Kayseri Okulları

İNGİLTERE YAZ OKULU PROGRAMI

Ortaokul ve lise öğrencilerimizle 4-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında, Sparsholt College'da "Oxford International Education Group" tarafından düzenlenen yaz okulu programına katılım sağlanmıştır. İki hafta boyunca öğrencilerimiz, farklı kültürlerle tanışarak İngilizceyi yerinde kullanma fırsatı yakalamışlardır. Bu süreçte özellikle İngilizce konuşma becerilerine yönelik sertifikalı eğitime katılmışlardır. Eğitim, "Oxford International Education Group-Junior Programmes" tarafından planlanmış olup 10 saatlik bir eğitim-öğretim programı gerçekleştirilmiş ve çeşitli sınıf içi etkinlikleriyle öğrencilerin İngilizceyi kullanmaları amaçlanmıştır. Bu eğitim sonunda öğrencilerimiz, sertifika almaya hak kazanmışlardır. Eğitimin yanı sıra öğrencilerin katılabileceği "El Becerileri (Outdoor Art Class, Painting…), Müzik, Dans, Karaoke, Spor (Football, Basketball, Dodgeball, Capture the Flag), Film Night" gibi etkinliklerle öğrenciler 'acitivity leader' eşliğinde farklı dallarda İngilizce kullanma fırsatı yakalamışlardır. Bunların yanı sıra İngiltere’de farklı bölgelerde geziler düzenlenmiş olup öğrencilerin tarihi ve kültürel ögeleri tanımaları amaçlanmıştır. Öğrencilerimiz; "Winchester, Oxford University, Christ Church, Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, St. James Park, Buckingham Palace, National Museum, Piccadilly Circus, Covent Garden, Shakespeare’s Globe, Tower of London, Tower Bridge, British Museum, Portsmouth, Madame Tussauds, London Eye" gezilerine katılmışlardır.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr